Jeroen Molenaar

Ik werk graag vanuit passie en creativiteit met mensen. Eén van mijn drijfveren is om anderen te stimuleren om meer uit zichzelf te halen omdat ik geloof dat mensen meer kunnen dan zij zelf denken. Ik leer mensen in de verschillende richtingen kijken waardoor (verborgen)talenten nog meer tot bloei kunnen komen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door, op een betrokken en respectvolle manier, te stimuleren om actief bezig te zijn met de eigen ontwikkeling.

De eerste schreden met individuele en groepsontwikkelingen heb ik binnen de politie opgedaan en ben daar sinds 2012 actief als trainer Mentale Kracht.

Om mij verder te ontwikkelen heb ik diverse opleidingen gevolgd gericht op de ontwikkeling van mensen en het met plezier kunnen blijven werken. Voorbeelden daarvan zijn: Mentale Kracht, Arbeidsplezier, leiding geven aan Onderwijs en Kennisontwikkeling, coachingsvaardigheden, verlieskunde in coaching, stressreductieprogramma via HeartMath, NLP (practitioner en Master).

Om nog meer plezier te kunnen ervaren en anderen daarvan mee te laten genieten heb ik in 2007 mijn eigen Coaching, Training & Advies bureau opgericht. Ik heb diverse opdrachten uitgevoerd bij o.a. de politie (coachopleidingen, individuele coaching), Leekerweide (van droom naar ondernemen / werkplezier), de Nederlandse Tafelronde (Mentale Kracht) en individuele coachingstrajecten (gericht op Stress reductie en persoonlijke ontwikkeling)


Als je geeft wat je gaf, krijg je wat je kreeg

Een molen levert energie door samenwerking    

Ziet u geen knoppen naar andere pagina's op deze site? Klik hier